Biologische zwemvijver en biobad

Een zwemvijver bestaat uit een filterende moeraszone, die voor helder, zacht aanvoelend water zorgt en een zwemgedeelte, met heerlijk water om in te zwemmen. Het is een groen en zelfvoorzienend alternatief want de planten in de zwemvijver zorgen voor het onderhoud. Het is dus een natuurlijk reinigend zwembad zonder chloor of zout, hierdoor is het een hele milieuvriendelijke optie. Bij een zwemvijver zijn de planten en het zwemgedeelte van elkaar gescheiden. Met een warmtepomp kan je, tijdens de zomerdagen, de zwemvijver ook verwarmen tot 28°C.

Wat voor wensen heb jij voor jouw natuurlijke zwemvijver en is een zwemvijver in je tuin mogelijk?

Welke uitstraling moet jouw zwemvijver hebben? Ben je fan van een strakke  of heb je liever een natuurlijke zwemvijver? Is jouw tuin vlot, beperkt of moeilijk te bereiken? En is er sprake van grote niveauverschillen in de tuin? Het zijn allemaal punten die we tijdens ons gesprek met jou bespreken.

Buiten de traditionele zwemvijver kan je bij ons ook terecht voor een biobad. Het verschil tussen een zwemvijver, een hybride- en biobad leggen we je liever in een persoonlijk gesprek uit.